Vacatures

Restaurant D’n Burgemister zoekt versterking!
Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: 

Medewerk(st)er bediening  (doordeweeks en weekend):
Heb jij al wat ervaring opgedaan in de horeca en zoek je iets nieuws? Dan zoeken we jou! Als medewerk(ster) bediening zorg jij ervoor dat het de gasten van ons restaurant aan niets ontbreekt.  We zijn op zoek naar iemand die zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar is.  Naast het werken in het restaurant kan het voorkomen dat je ingezet wordt in de Theaterfoyer van Theater de Schalm, of je staat een keer achter de bar tijdens evenementen die wij organiseren.

Afwashulp

Zelf afwassen vinden wij echt niet erg, maar we zouden wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom zijn we per direct op zoek naar een afwashulp. Dagen en tijden zijn in overleg met jou. Ervaring in de afwas is geen must maar we vinden het wel belangrijk dat je gemotiveerd bent!

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Loop dan gezellig bij ons binnen óf stuur een mailtje naar paul@burgemister.nl met je CV en motivatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *